Summary of my weight loss:
I have loss 18 kg + 25.5 inches with 2 Herbalife shakes + 1 normal meal.
I loss another 1 kg + 24.1 inches after I stopped taking Herbalife shakes.
To date, I have lost a total of 19 kg + 49.6 inches of my body.
I'm currently taking 2-3 normal meals per day.
I'm no longer dependent on Herbalife Shakes for more than 5 years.


Disclaimer:
All Herbalife Food Products are Halal Certified
except for Chocolate Peanut Protein Bar.
Click link for more details.

Copyright:
Please note that all photos and text is solely own by ADIEHA and can only be used with strict permission from the owner. It is not allowed to download, to store, to copy and paste, to reproduce, to use or to modify the photos and text in any way, alone or in any other context, without the written permission by the owner in advance. For any inquiries email me at adieha@gmail.com


Older Posts    Home    Newer Posts


Tuesday, May 24, 2011

Sumbangan untuk Membeli Kerusi Roda dan Kaki Palsu

note: this post has nothing to do with Herbalife. this is also a sticky post, it will remain on top until 24th of May 2011. pls scroll down for new blog post(s).


// latest update: as of 23 May 2011, 9.59 pm
Total Donations : RM 880

DONATIONS ARE NOW CLOSED!
ALL DONATIONS HAS BEEN TRANSFERRED TO UST. RAHIM NASIR

Salam & Hi..

Dua charity work dlm mase 1 bulan? Eheh. Ini dr ustad lain plak - Ustad Rahim Nasir. Tarikh akhir utk beri sumbangan : 23 May 2011.

Details nye sy akan provide jap lg. Mak sy baru dpt tau pasal hal ni pagi td (18 May 2011), tp tak brp dgr sgt ape yg Ustad ckp. Yg sy tau, kerusi roda & kaki palsu ni utk sorang laki yg cacat anggota. dah sms tanye mcm2 kat ustad tu td, nnt sy update kat sini.

//updated: ok dah balas dah.

erm. sy punye la tanye mcm2: name, umur, tahap/punca kecacatan, ini yg dia balas.. T_T

sms dr Ustad Rahim: salam kak. sy dah bincang dgn anak murid, dia kata tak payahlah nak masuk dlm FB tu.. pasal dia mintak tolong sy carikan setakat mane yg dapat je. tkasih di atas cadangan anak akak tu. maaf sekali lagi.

terlambat dah ustad, sy dah pon share dlm FB. link je pon. hahaha. :P
so basically, ini anak murid Ustad la. maybe kemalangan kot. payah ni kalo tuan punye bdn tamo citer alkisah jd ape. tak kisah lah. tolong jela kan.

...

Sape2 yg berminat nak beri sumbangan, boleh la email sy - adieha@gmail.com. mcm biasa, sumbangan korang kene transfer ke akaun Maybank sy dulu (sy akan provide dlm email nnt). pd 25 May 2011 nnt, sy nak transfer kesemua sumbangan kpd Ustad Rahim.

Boleh beri sumbangan seikhlas mungkin, kali ni tade specific amount, sbb paham2 la 1 kerusi roda tu RM 300-500 ringgit. kaki palsu plak kalo yg bawah lutut RM400++, yg atas atas lutut cecah RM7000 ke atas.

takpe, kumpul2 sket2.. lame2 jd bukit, btol tak? btw, harga kerusi roda dan kaki palsu yg sy tulis tu based on ape yg jumpe kat google, tak sure harga sebenar pon. :P


p.s: transaction will be based on trust.
p.ss: sy berbesar hati la sgt kalo korang sudi share bende ni kat blog/facebook korang. thanks in advance. :x

Labels: ,





Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...