Summary of my weight loss:
I have loss 18 kg + 25.5 inches with 2 Herbalife shakes + 1 normal meal.
I loss another 1 kg + 24.1 inches after I stopped taking Herbalife shakes.
To date, I have lost a total of 19 kg + 49.6 inches of my body.
I'm currently taking 2-3 normal meals per day.
I'm no longer dependent on Herbalife Shakes for more than 5 years.


Disclaimer:
All Herbalife Food Products are Halal Certified
except for Chocolate Peanut Protein Bar.
Click link for more details.

Copyright:
Please note that all photos and text is solely own by ADIEHA and can only be used with strict permission from the owner. It is not allowed to download, to store, to copy and paste, to reproduce, to use or to modify the photos and text in any way, alone or in any other context, without the written permission by the owner in advance. For any inquiries email me at adieha@gmail.com


Older Posts    Home    Newer Posts


Friday, July 22, 2011

How to search Adieha's Formspring using Google

Q : hi madihah, tak der search button ke untuk check soalan2 dan jawapan2 yang previous punya? nak scroll down from page to page, boleh tahan banyak ni.

A : boleh search kat http://www.google.com

keyword utama yg perlu ade : formspring adieha

lepas 2 keyword tu, awak letak la ape yg awak nak cari, insyaallah kuar la search results dr formspring sy. :P

tak cayer? haa.. ok.

1) cube try.. search smtg yg mmg takde kene mengena pon dgn HL, tp akan kuar formspring sy jgk. ehehe. try keyword bwh ni.

keyword : formspring adieha kembar

sy mmg ade terime soalan pasal 'kembar', tp ade 2 kali aje, sbb mmg 2 kali je org tanye soalan pasal kembar tu.

2) apekata nak search pasal 'boost milk production' plak

keyword : formspring adieha boost milk production

3) apekata nak search pasal 'period'

keyword : formspring adieha period

4) ok maybe nak search pasal 'taik'. hahaha.

keyword : formspring adieha taik

5) next... nak search pasal 'sakit perut'

keyword : formspring adieha sakit perut

6) last one.. nak search pasal novel 'hartini' aziz afkar

keyword : formspring adieha hartini

nmpk tak 1st few search results, mesti dtg dr formspring sy. kalo tak kuar tu, maknenye dlm formspring sy tu mmg tak penah gune keyword yg awak dah tulis tu.

.....

so same la.. kalo nak cari benda lain, type kat google search bar : FORMSPRING ADIEHA (insert keyword berkaitan dgn ape yg nak dicari). mmg akan keluar ape yg awak nak cari. tak kire la soalan tu tahun lepas punye skalipon.

for now, formspring mmg tak wujudkan search box lg, so boleh gune cara ni la. sy pon bese dpt cari balik soalan2 lame pon gune cara itu jela. tak pakai magic pon. ehehe. :P

Labels: ,





Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...