Summary of my weight loss:
I have loss 18 kg + 25.5 inches with 2 Herbalife shakes + 1 normal meal.
I loss another 1 kg + 24.1 inches after I stopped taking Herbalife shakes.
To date, I have lost a total of 19 kg + 49.6 inches of my body.
I'm currently taking 2-3 normal meals per day.
I'm no longer dependent on Herbalife Shakes for more than 5 years.


Disclaimer:
All Herbalife Food Products are Halal Certified
except for Chocolate Peanut Protein Bar.
Click link for more details.

Copyright:
Please note that all photos and text is solely own by ADIEHA and can only be used with strict permission from the owner. It is not allowed to download, to store, to copy and paste, to reproduce, to use or to modify the photos and text in any way, alone or in any other context, without the written permission by the owner in advance. For any inquiries email me at adieha@gmail.com


Older Posts    Home    Newer Posts


Tuesday, July 12, 2011

Sumbangan ikhlas untuk Noormawati Mohd Rasif

Salam & Hi...

bende ni dah lame dah, tp sy baru je nak update dlm blog. awal bulan july, ade sorang blog reader ni email sy utk share bende ni kat blog sy. sy seriyes tak penah dgr/bace pon pasal kisah Norma sebelum ni. thanks pd Adi Haziq sbb email sy. :)


info utk bg sumbangan dah pon sy letak kat sidebar sejak 10hb July lepas. so sape2 rase nak membantu boleh la nak transfer direct ke akaun Norma. tak perlu la nak go thru sy. :P

sape2 yg nak bace kisah Norma boleh pg terus ke blog kakak iparnya, Kak Moon @ miera301.blogspot.com. kakak ipar Norma kerap jgk update progress Norma. sebak bace kisah dia ni, bertambah sayu bila tgk gambar baby Rafiq yg bulat tu.. warghhh!

^
Norma with Baby Rafiq. *sobs*

Sumbangan boleh disalurkan kepada...
Noormawati Mohd Rasif
01070068677528 (CIMB)


sy quote kate2 salah sorang dr pembace blog kak moon:-

"Sy doakan... semoga Norma kembali sembuh, semoga Rafiq boleh merasai erti kasih sayang seorang ibu dan semoga Talib lebih tabah dan kuat mengharungi setiap ujian yang menimpa."

Labels: ,





Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...