Summary of my weight loss:
I have loss 18 kg + 25.5 inches with 2 Herbalife shakes + 1 normal meal.
I loss another 1 kg + 24.1 inches after I stopped taking Herbalife shakes.
To date, I have lost a total of 19 kg + 49.6 inches of my body.
I'm currently taking 2-3 normal meals per day.
I'm no longer dependent on Herbalife Shakes for more than 5 years.


Disclaimer:
All Herbalife Food Products are Halal Certified
except for Chocolate Peanut Protein Bar.
Click link for more details.

Copyright:
Please note that all photos and text is solely own by ADIEHA and can only be used with strict permission from the owner. It is not allowed to download, to store, to copy and paste, to reproduce, to use or to modify the photos and text in any way, alone or in any other context, without the written permission by the owner in advance. For any inquiries email me at adieha@gmail.com


Older Posts    Home    Newer Posts


Tuesday, March 19, 2013

Essential Islamic Expressions

Date: 4 August 2010

Q: bos di tempat kerja tanya apa maksud 'astagfirullah'? (kita kan biasa sebut masyaallah, astagfirullah, wallahualam dsbgnya). sy paham tp sy tak tahu nak terangkan maksud pd bos. dia cina. rs malu pulak bila dia tanya maksud tp sy tak boleh terang :( ~ source link

A: ok bwh ni, sy compilekan respond dan bila nak guna.

astaghfirullah = when repenting of a sin ~ maksudnye, kalo kite buat smtg yg tak patut atau terckp smtg (terlepas ckp). kite cepat2 sebut ni. ini kire utk menunjukkan keinsafan la.

bismillah = when starting to do something ~ nak start drive, nak mula mkn, nak tendang/lempar masuk goal (sy slalu buat ni, insyaallah masuk goal tiap kali! hahaha)

insyaallah = when intending to do something ~ berjanji nak buat sesuatu.. :P

subhanallah = when something is being praised ~ nmpk smtg yg lawa (keindahan alam, baby comel/montel ke.. etc)

ya allah = when in pain and distress ~ tgh sakit perut, pening kepale, dlm kesusahan.. etc

masyaallah = when expressing appreciation ~ ni lebih kurang mcm subhanallah. hmm. tp ini lebih pd penghargaan. cth, org jemput kite dtg rumah dia utk mkn2. kita sampai, nmpk, 1 meja penuh mknn, so sebut ni. "masyaallah, sedap2 nye mknn!". smtg like that.. :))

jazakaallah = when thanking someone ~ versi pjg nye 'jazakallahu khairan' atau 'jazakallahu khairan kathira'.

wa iyyakum= say this after someone says 'jazakaallah' to you.

lailahaillallah = when awakening from sleep

wallahbillah = when taking oath

alhamdulillah = when sneezing

yarhamokallah = when someone else sneezes

fisabillilah = when giving to charity ~ lepas bg sedekah kat sape2 atau kat fakir miskin sebut nih.

lihubbullah = when having love for someone

amantobillah = when getting married

fiamaanallah = when parting from someone

tawakkaltoalallah = when a problem appears

nauzubillah  = when unpleasantness occurs ~ versi pjg nye, 'nauzubillahuminzaliq'. boleh sebut bila nampak org cacat atau benda pelik2 

fatabarakallah = when pleasantness occurs

ameen / amin
 = when participarting in prayer

innalillahiwainnailaihirajiun = when hearing the news of some loss or some one’s death ~ boleh jgk gune bila dpt tau org lain ditimpa bala bencana (dirompak, accident, etc) walaupon tiada kematian

la hawla wala quwata illah billah = during times of troubles ~ sesuai disebut masa hujan ribut, ribut petir, setiap kali guruh berdentum, etc


there's a lot more here - http://islamicink.wordpress.com/basic-islamic-phrases-terms/

Labels: , ,





Comments:

blog comments powered by Disqus

Older Posts    Home    Newer Posts
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...